VELİLERİMİZİN VE ZİYARETÇİLERİMİZİN DİKKATİNE

19.02.2024 760

Değerli Velilerimiz ve Ziyaretçilerimiz

Bakanlığımızın genelgeleri doğrultusunda

Okulumuzla ilgili bazı hususları sizlerle paylaşmak istiyoruz.

·        Okul ders saatlerimiz

Anaokulu 09:00 – 14:00

İlkokul 09:00 – 14:45 arasıdır.

·        Öğrencilerin velilerce alınması için

Anaokulu için 13:45 de

İlkokul için 14:40 da dış kapı açılacaktır.

·        Anaokulu velilerimiz anaokulu giriş kapısından çocuklarını alabilirler.

·        İlkokul velilerimiz çocuklarını öğretmenlerin bahçede belirlediği alandan alabilirler çıkışta okul koridorlarına çıkılmayacaktır.

·        Giriş çıkış saatlerine azami uymanız verimli bir eğitim günü için önemlidir.

·        Ders saatleri içinde okula veli girişi zorunlu durumlar haricinde kabul edilmeyecektir.

·        Öğretmen görüşmeleri sınıf öğretmenlerinin belirlediği plana göre ders çıkışında yapılabilecektir. Bu konuda öğretmeninize danışınız. Öğretmen bir görüme planı oluşturmamışsa ders çıkışında görüşme yapabilirsiniz.

·        Özellikle sabahları öğrencilerimiz okul kapısından bırakılmalıdır. Velilerimiz sınıflara çocuğunu bırakmak için çıkmayacaktır.

·        Rehber öğretmen ile görüşmeleri okul iletişim numarası (0212 721 43 04 ) ilgili dahiliden randevu alarak gerçekleştirebilirsiniz.

Psikolojik danışman İpek YURTERİ 1. Sınıf, 2. Sınıf ve Özel Eğitim Sınıfı

Psikolojik danışman Mehtap KIZILBAĞLI Anaokulu, 3. Sınıf ve 4. Sınıf

·        Okul ders saatleri içindeki ziyaretler için okul kapısına koyulan zili kullanarak Okul memuruna bilgi vererek girebilir ve bilgi vererek çıkabilirsiniz. Okul giriş çıkışları elektronik olarak güvenli hale getirilmiştir. İzin almadan bilgi verilmeden girilemez ve izin almadan veya bilgi verilmeden okuldan çıkılamaz. Lütfen dış kapıyı zorlayıcı müdahalelerde bulunmayınız.